032 650489, 032 624089 beko3@abv.bg

За нас

Основана през 1992г. от Костадин Беларев като ЕТ „Беко“. За производствена база се използва малко наследствена къща в която работят 6 човека. През 2000г. фирмата се премества в нов модерен цех на бул. „Цариградско шосе“ 53, изцяло отговарящ на европейските стандарти. Преименува се в „Беко-3“ ООД. Работещите нарастват на 30 човека.
През годините фирмата се специализира в производството на бебешки буйки, детски пантофи, топлинки, обувки, сандали и цвички.
През тези повече от 24 години на пазара, фирма „Беко-3“ ООД се свързва с качество и достъпни цени. Признание за високото качество на продукцията на фирмата са клиенти от почти всички държави членки на Европейския съюз и не само.

През 2014 година фирма „Беко-3“ в партньорство с Атанас Далчев откриват представителство на марката „Беко-3“ за САЩ, с което марката „Беко-3“ стъпва на нови континенти.
Качеството на продуктите се гарантира от материалите, с които фирмата работи, а това са водещите марки в обувната промишленост. Партньори на „Беко-3“ са заводи от България, Италия, Испания, Турция, Китай и много други. За качеството на продуктите фирмата разчита на добре обучени специалисти от ОТК както и на съвестта на нашите работници.
Фирма „Беко-3“ ООД се опитва да е в крак с времето и модата и ежегодно сменя десените и цветовете на моделите си, както на бебешките, така и на детските си модели.